dinsdag 8 juni 2010

Nat,natter, schotland

Zondag heb ik gewacht tot het droog was om te vertrekken, en om zeker niet te vroeg aan de ferry te staan, maar toen ik aan de terminal in Zeebrugge aankwam, bleek dat ik bijna te lang gewacht had. Bij aankomst moest ik niet aanschuiven en aan het loket vroeg de dame,met een lichte paniek in de ogen, of ik Tony Peeters was? Oeps dacht ik, ze kennen mij hier, bleek dat ik een beetje te laat was, maar na een telefoontje,nog net de boot opkon, als allerlaatste. De poort moest enkel voor mij nog even open:
De eerste dag viel mee, droog de eerste uren tot aan Richmond, waar ik op maat gemaakte motorlaarzen liet aanmeten bij Altberg, een firma die nog op de ouderwetse manier schoenen maakt voor de veeleisende avonturier.
In de namiddag begon het te miezeren, maar zonder problemen kwam ik aan bij een gezellige B&B net over de grens in Schotland.
Vandaag, echter, is de regen onophoudelijk, de eerste dag in Schotland is al gelijk de natste dag op de motor sinds jaren, en dat op amper 2 uur tijd. Ik heb geen andere keuze dan om 12 u s middags een hotel op te zoeken, de planning valt in het water, en ik zal mijn route serieus moeten inkorten.
Morgen zou droger moeten zijn...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten